Ilmoitus

X

Näin helposti rakennat oman Soppa365-keittokirjasi!

toimitus / 20.10.2014 klo 16:44 / 13

Meikkaaja-kampaaja Tintti Alanko lisäsi Soppaan ensimmäisenä aidon hummuksen reseptin, josta tuli saman tien suosittu. Tintin vinkeillä sinäkin voit rakentaa oman keittokirjasi Soppaan!

Tästä kaikki alkoi

”Huomasin ensin ystäväni Facebook-sivulla linkin Soppaan. Surffailin hetken aikaa sivulla ja kirjauduin Facebookin kautta. Palvelu oli tosi houkutteleva. Postasin suosikkireseptini hummustahnasta.”

1kirjaudu

Lisäsin reseptin ja kuvan

”Lisäsin reseptiin vanhan kuvani, jonka olin ottanut ravintolassa. Reseptin kirjoittaminen ja kuvan lisääminen oli huippuhelppoa.”

2lisaaresepti

hummus

 

Aloin rakentaa keittokirjaa

”Napsautin Oma keittokirja -kohtaa ja rakensin profiilini. Lisäsin ensimmäiseksi pari omaa reseptiä talteen. Se oli kätevä tapa saada omat reseptit kännykkään järkevään paikkaan.”

respat

 

Lisäsin muiden reseptejä

”Sitten aloin selata muiden reseptejä, jotka sain napin painalluksella lisättyä keittokirjaani. Bongasin ensimmäisenä Glorian Ruoka & Viinin mainion avokado-lohitartarin, joka oli aikaisemmin jostakin syystä mennyt silmien ohitse. Myös ”Vähän ruma mutta silti hyvä” -pottusalaatti pääsi keittikseeni.”

4lisaamuuresepti

 

Seuraavaksi rakennan kokoelmia

”Nyt kun olen lisännyt useita reseptejä, rakennan kokoelmia mobiiliin keittokirjaani. Nimeän kokoelmat näin: Nopeat arkiruuat, Leivonnaiset ja Juhlaruuat.”

kokoelma

Koko ajan laukussa mukana

”Nyt voin tarkistaa kaupassa kännykästä, mitä aineksia pitää ostaa ja mitä ohjeisiin tarvitaan. Olen myös painanut Sopan etusivulta löytyvää Ruokapaniikki-nappulaa, jos en ole keksinyt, mitä teen ruuaksi.”

 

paniikki1

paniikki2

paniikki3

Uutishuone

Mitä kivaa ruokamaailmassa tapahtuu, mitä kannattaa nyt seurata, mitä kannattaa maistaa, mikä ruuassa puhuttaa! Lisäksi mukana on toimituksen vinkkaamia Soppaniksejä, jotka helpottavat arjen ruuanlaittoa. Esimerkiksi näin kuorit punajuuren sotkematta.

Hostit

Sopan vierailevat tähdet paljastavat löytönsä ja vinkkinsä Sopan käyttäjille. Tähän mennessä Sopan hosteina ovat toimineet keittiömestari ja somekokki Henri Alén ja MasterChef Kira Åkerström-Kekkonen. Hostit vaihtuvat tasaisin väliajoin.

Blogi

Drink like a Girl on Glorian Ruoka & Viinin ruoka- ja ravintolatoimittaja Outi Väisäsen intohimoblogi, joka jakaa juomalöydöt kanssamme.

Reseptit

Suomen tunnetuimpien ja rakastettujen lehtien testatut, ammattilaisten tekemän reseptit kauniiden kuvien kera. Mukana Glorian Ruoka & Viini, Helsingin Sanomat, Hyvä Terveys, Me Naiset ja ET-lehti ja tietysti Soppa365:n omat reseptit.

Tervetuloa mukaan Soppaan!

Kommentoi

Vastaa

 • pk61

  Hei, Soppa365 sivuilla on joko koodi tms. ongelma. Esim omia tietoja ei voi päivittää kun se sivu ei ole aktiivinen vaan sen takana oleva sivu. Aika paha siirtyä kentästä toiseen kun takana oleva sivusto siirtyy…? PK61

 • toimitus
  toimitus
  toimitus

  Kiitos kommentista, pk61, setvimme asian!

 • Hippi

  Hei, Soppa365:ssä oli uunipuuro x 3. En löydä sitä enää mistään, haluaisin kuitenkin liittää sen keittokirjaasi. 1hippi49

 • Pirpana

  Hei
  olen tallentanut hyviä ohjeita omaan keittokirjaan. Seuraavalla kerralla kun kirjaudun niitä ei olekaan enää siellä. Ei myöskään laatimiani kansioita. Mikähän tässä mättää vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?

 • Paula Tanninen
  Paula Tanninen
  Paula Tanninen

  hei, miten omasta keittokirjasta voi poistaa reseptejä? en löydä mistään sellaista kohtaa…

 • toimitus
  toimitus
  toimitus

  Moi Paula!

  Kun avaat oman keittokirjan, reseptien vieressä pitäisi olla kolme pistettä. Klikkaa pisteitä, niin poistovaihtoehdon pitäisi aueta.

  Jos on ongelmia, laita meiliä soppa365(at)sanoma.com, niin selvitellään :)

  Teemu/Soppa

 • Ali

  Mitä ehtoja omalle salasanalle on?

  • toimitus
   toimitus
   toimitus

   Moikka Ali!

   Periaatteessa salasanalle ei ole erityisiä vaatimuksia. Kannattanee keksiä sellainen, ettei esimerkiksi naapuri arvaa ihan ekalla yrityksellä ainakaan :)

   Teemu/Soppa

 • Paula Tanninen
  Paula Tanninen
  Paula Tanninen

  Voisiko tuota hakusanahakua jotenkin kehittää, kun se antaa vähän erikoisia tuloksia välillä. Esimerkiksi jos haen hakusanalla sipuli, niin hakutuloksissa on aluksi kyllä sipulia sisältäviä reseptejä. Kun kelaan alaspäin hakutuloksia niin alkaa tulla sellaisia reseptejä joilla ei ole mitään tekemistä hakusanan kanssa. Eli hakusanalla sipuli saa mm. näitä tuloksia: mustikkapuuro, omenakukat, mangoremmit, omena-kanelilikööri jne. Näissä ei takuulla ole edes ainesosaluettelossa mainittu sipulia. Tämä on vähän rasittavaa kun yrittää etsiä reseptejä jostain tietystä ruoka-aineesta. Jos etsin reseptejä sipulia varten, niin en varmaankaan ole tekemässä mustikkapuuroa tai omenalikööriä…

  • toimitus
   toimitus
   toimitus

   Tämä on tehtävälistan kärjessä! Toivottavasti saisimme pian hakuun uutta puhtia.

 • Pirketta

  Hei, en saa lisättyä omaa profiilikuvaani. Lisäksi yritin vaihtaa ruokakuvia, mutta alkuperäinen etusivun kuva ei muutu. Itse reseptistä vaihtamani kuva kyllä löytyy.
  Miten toimia?

 • kari.keto@pp2.inet.fi

  miten saan reseptini tulostettua?

Katso myös nämä

Tänään

Aloita Kirjaudu sisään