Ilmoitus

X

Proteiiniletut maistuvat nyt banaanikakulta

Soppaniksit / 16.9.2014 klo 10:25 / 0
Laita turkkilaista jogurttia banaanilettujen päälle, niin proteiinia on vieläkin enenmmän.

Avokadopastat, Mutti-kastikkeet, proteiiniletut… Jotkut ruuat vain nousevat suosikeiksi ylitse muiden. Ja ihan ansiosta. Banaanista ja kananmunista tehdyt proteiiniletut ovat huippu viikonlopun aamupala.

Mutta tiesitkö, että saat maustettua letut ihan banaanikakun makuisiksi?

Lisää vain tuttuja mausteita, vaniljaa, inkivääriä ja kanelia sekä halutessasi myös kardemummaa. Kookoshiutaleet parantavat lettujen rakennetta, ja letut säilyvät yhä gluteenittomina proteiinipommeina. Vielä ripaus leivinjauhetta, niin saat letuista kuohkeat.

Banaanikakun makuisten proteiinilettujen ohjeen löydät täältä.

Outi Väisänen

Kommentoi

Vastaa