Tässä maukkaassa keitossa on kaloreita vain 58 per annos.
Pinaatti-lehtikaalikeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Poista huuhdottujen lehtikaalien paksu lehtiruoti ja leikkaa lehdet pieneksi silpuksi. Siisti ja huuhdo pinaatti. Kuori ja silppua sipuli. Pane kattilaan sipulisilppu ja jeera, kuullota pehmeäksi.
- Lisää kattilaan jauhot ja sen jälkeen vesi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hienonna kasvisliemikuutiot ja lisää ne kattilaan pinaatinja hienonnetun lehtikaalin kanssa. Mausta meiramilla, suolalla ja rouhitulla pippurilla makusi mukaan.
- Anna seoksen kiehua hiljalleen sekoitellen noin viisi minuuttia. Jos seos on liian paksua, lisää tilkka vettä. Silppua pinnalle korianteria ja pakkaa ruokatermariin retkievääksi.