
Esikeitetyt pakastesimpukat takaavat nopean startin kokkailuun.
Simpukat Rockefellerin tyyliin
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipulit, selleri ja fenkoli erittäin pieniksi kuutioksi. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kuullota vihanneskuutioita noin 5 minuuttia. Lisää pakastepinaatti ja kuohuviini. Kypsennä 5 minuuttia, niin että pinaatti sulaa.
- Laske lämpötilaa ja revi mozzarella paloiksi pannuun. Kypsennä vielä reilu 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja neste keittynyt kasaan.
- Nosta pannu liedeltä. Mausta sitruunamehulla, tabascolla, suolalla ja pippurilla.
- Raasta parmesaani ja hienonna rakuuna ja yhdistä ne korppujauhoihin.
- Aseta simpukat uunivuokaan tai pellille. Laita 1–2 rkl täytettä ja 1 rkl korppujauhoseosta jokaisen simpukan päälle. Voit valmistaa ruuan tähän asti jääkaappiin etukäteen.
- Gratinoi simpukoita 220-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Tarjoa simpukat Rockefellerin tapaan merisuolapediltä vähän jäähtyneinä.