Ilmoitus

X

Sillikaviaari

Hyvä terveys
Hyvä terveys on lisännyt 70 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 26 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 3475 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Tämä kevyt kalaherkku sopii juhlapöytään.

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Helppo

Ainekset

200 g matjessillifileetä 2-3 kpl kevätsipulia varsineen 2 rkl hienonnettua tilliä 2 dl laktoositonta kevytranskankermaa 1 kpl kovaksi keitetty kananmuna 1 kpl pieni hapahko omena mustapippuria ripaus sokeria

Koristeeksi

tilliä kevätsipulin vartta renkaina

Valmistusohje

  1. Liota sillifileet 1–3 tuntia kylmässä vedessä ennen kaviaarin valmistusta.
  2. Paloittele kaikki ainekset ja sekoita ne kermaviiliin.
  3. Anna sillikaviaarin vetäytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua
  4. Annostele kaviaari pienten pyöreiden ruisleipästen päälle. Koristele tillillä ja kevätsipulirenkailla.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään