Ilmoitus

X

Parsaa, jättikatkarapuja ja spagettia

Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti on lisännyt 431 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 53 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 4837 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Helppo

Ainekset

400 g spagettia ruokaöljyä 500 g vihreää parsaa 100 g sokeriherneenpalkoja 300 g jättikatkaravunpyrstöjä 50 g voita 2 rkl sitruunan mehua 2 rkl sitruunan kuorta raastettuna suolaa mustapippuria

Tarjoiluun

parmesaaniraastetta

Valmistusohje

  1. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi, valuta hyvin ja kumoa takaisin kattilaan. Lisää sekaan hieman öljyä, jotta pasta pysyy irtonaisena.
  2. Huuhdo sokeriherneenpalot ja parsat ja poista parsoista kuiva tyviosa. Sulata voi pannulla ja lisää sopiviksi suupaloiksi pilkotut parsat ja sokeriherneet. Paista hiljalleen käännellen noin 3 minuutin ajan tai kunnes parsapalat tuntuvat kypsän napakoilta. Lisää pannulle sitruunan mehu ja -kuori ja valutetut jättikatkaravunpyrstöt. Kääntele seosta hetken ajan, kunnes katkaravut ovat lämmenneet, mutta varo, ettei ravunliha sitkisty.
  3. Nosta keitetty pasta pannulle parsa-jättikatkarapuseoksen joukkoon. Sekoita kuumentaen, kunnes pasta on kunnolla lämmennyt. Mausta ja aseta saman tien tarjolle. Nauti ateriana parmesaanijuustoraasteella viimeisteltynä.

Kommentoi

Vastaa

  • karitsanni

    Ihan ok pasta, mutta en oikein saanut tähän makua. Mitä yrttejä tähän lisäisi? Tai mitä muuta laittaisi, että maistuisi enemmän jollekin?

    • toimitus
      toimitus
      toimitus

      Moikka!

      Tähän pastaan sopii hyvin esimerkiksi fenkoli, tilli ja ehkä vähän ylättäen tuore minttu (se tavallinen, ei vahva)!

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään