Ilmoitus

X

Lohta ja parsakaalia

Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti on lisännyt 441 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 30 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 5193 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Tilliä ja parmesaania lohen päällä, ihanaa!

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Keskitaso

Ainekset

Resepti

4 kpl lohiviipaleita 2 tl suolaa 2 kpl sitruunanmehua 3 rkl tilliä 2 dl parmesaania

Lisäksi

2 kpl parsakaalia 4 rkl balsamiviinietikkaa tai 4 rkl balsamicosiirappia suolaa 1 kpl sitruunanmehua suolapähkinöitä

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Ripottele lohiviipaleille suolaa ja purista päälle reilusti sitruunamehua. Raasta pinnalle parmesaania. Paista uunin keskitasolla 10 minuuttia. Jos uunissasi on grillivastukset, ruskista pintaa lopuksi niiden alla pari minuuttia.
  2. Tällä välin irrota parsakaalista nuput. Kypsennä/höyrytä nuppuja kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Pyörittele nuput balsamiviinietikassa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Tarjoa parmesaanilohi parsakaalin ja pähkinöiden kanssa

Vinkki! Parsakaalin seuraksi voi pilkkoa lisäksi appelsiinia tai mansikoita. Voit paistaa lohiviipaleet myös pannulla.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään