Ilmoitus

X

Pestopossua ja uunikasviksia

Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti on lisännyt 431 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 10 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 2743 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

4 annosta Valmistusaika:

Ainekset

700 g porsaan ulkofileetä 1 dl valmista punaista pestoa 1 kpl pieni kesäkurpitsa 1 kpl pieni munakoiso 2 kpl valkosipulinkynttä 2 rkl öljyä 2 kpl timjaminoksaa 2 kpl rosmariininoksaa suolaa rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Ota porsaanfilee ajoissa huoneenlämpöön. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele filee kauttaaltaan pestolla.
  2. Pilko kasvikset isohkoiksi paloiksi. Laita kasvikset uunivuokaan. Valuta kasvisten päälle öljyä, yrtit ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita filee kasvisten viereen.
  3. Työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Paista kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Sekoita kasviksia paistamisen aikana. Anna lihan vetäytyä ennen leikkaamista.

Vinkki! Vaihtele kasviksia sesongin mukaan. Voit tehdä peston myös itse.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään