Ilmoitus

X

Enchiladat possutäytteellä

Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti on lisännyt 431 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 18 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 3090 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Annoksia: 8 kpl Valmistusaika: Vaikeustaso: Keskitaso

Ainekset

8 kpl maissilettuja 400 g porsaansuikaleita 1/2 tl chilijauhetta 1/2 tl kuminaa 1/2 tl oreganoa 1 kpl punaista paprikaa 1 kpl sipulia 2 kpl valkosipulinkynttä 2 rkl öljyä paistamiseen 3 dl tomaattikastiketta 3 kpl jalopenoja 2 dl juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Paista lihasuikaleet öljytyllä pannulla kullanruskeiksi, lisää paistamisen aikana chili, kumina ja oregano. Siirrä kulhoon odottamaan.
  3. Pilko paprika ja sipulit suikaleiksi. Kuullota paprikat ja sipulit pannulla ja lisää hienonnetut valkosipulit. Sekoita lihasuikaleet kasvisten joukkoon.
  4. Hienonna jalopenot tomaattikastikkeeseen. Levitä ohut kerros tomaattikastiketta voidellun uunivuoan pohjalle. Annostele maissiletun keskelle lihatäytettä ja 1 rkl juustoraastetta. Rullaa tortillat ja asettele ne uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Kaada loppu tomaattikastike tortillarullille. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista uunissa noin 15–20 minuuttia.
  5. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki! Vaihtele lettujen täytettä mielesi mukaan. Väliin sopii jauheliha, naudanliha, mausteiset makkarat ja erilaiset kasvikset.

 

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään