Ilmoitus

X

Juhlava suppilovahverokeitto

Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti on lisännyt 441 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 14 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 10460 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Keskitaso

Ainekset

7 dl pakastettuja suppilovahveroita tai 50 g kuivattuja suppilovahveroita 1 kpl sipulia 2 rkl voita 1 prk tomaattipyreetä 1,5 l vettä 5 rkl kasvisfondia tai 3 kpl kasvisliemikuutioita 2 tl sokeria 1/4 tl valkopippuria 1/2 dl sherryä 200 g aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa tai 1 tlk juustolla maustettua ruokakermaa

Valmistusohje

  1. Kuullota sieniä pannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut.
  2. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipulia sienien kanssa voissa pannulla muutama minuutti. Lisää pannulle tomaattipyre. Sekoita hyvin.
  3. Lisää vesi ja fondi, sokeri ja pippuri. Keitä hiljalleen 15 minuuttia. Soseuta keitto.
  4. Lisää sherry ja tuorejuusto. Kuumenna höyryäväksi.
  5. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa. Koristele keitto tuoreella kirvelillä, basilikalla tai persiljalla.

Vinkki! Notkista ranskankermaa tai smetanaa veden kanssa ja tee keiton pinnalle koristekuvioita.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään