Yksinkertainen ruusukaalicurry on nopea valmistaa, joten se sopii hyvin arkiruuaksi. Tarjoa vaihteeksi lisukkeena ohrahelmiä!
Soppa365-ohjelmassa Chrisse tekee jälkiruoaksi puolukkakefiiriä, jonka ohjeen löydät täältä.
Ruusukaalicurry
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhtele ja siisti ruusukaalit leikkaamalla kannasta siivu pois. Halkaise kaalit. Kuori ja leikkaa sipulit viipaleiksi.
- Kuumenna paistinpannulla öljyä ja kuullosta sipulit siinä. Lisää currytahna ja pyörittele sitä hetki kuumalla pannulla, jotta mausteet heräävät.
- Lisää kookosmaito ja kuumenna se kiehuvaksi. Lisää ruusukaalit ja keitä niitä 4-5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Viimeistele kastike reilulla kourallisella korianteria.
- Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan keitettyjen ohrahelmien kanssa.