Maija Vilkkumaan päivänä Satulinnan pöydässä oli kasviscurrya. Helppo ja nopea curry on kaikessa värikylläisyydessään myös silmänruokaa.
Vain elämää -keittokirja – suoraan Satulinnasta!
Nelosen Vain elämää -sarjassa paitsi lauletaan ja musisoidaan myös syödään hyvin. Ohjelman tähdet kokoontuvat kaksi kertaa päivässä aterialle, jonka menun päivän artisti on suunnitellut itse.
Virittäydy Vain elämää -tunnelmaan kokkaamalla samoja ruokia, joita Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle nautiskelivat ohjelman kuvauksissa.
Vain elämää -reseptit suoraan Hirvensalmen Satulinnasta, olkaa hyvä!
Nauti lisää Satulinnan ihanista Vain elämää -hetkistä Ruutu.fi:ssä.
Ruokala.net: Maija Vilkkumaalla yleinen ruokaongelma: arkena lyö tyhjää.
Soppa ja Nelonen ovat molemmat osa Sanomaa.
Keltainen kasviscurry
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori sipuli ja porkkanat ja paloittele ne. Huuhdo paprika, poista siemenkota ja valkoiset sisäosat ja paloittele. Huuhdo ja paloittele parsakaali kukinnoiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja ruskista tofukuutiot öljyssä. Siirrä tofu sivuun odottamaan.
- Lisää hieman öljyä pannulle ja kuullota sipulia pari minuuttia. Lisää currytahna ja jatka kuullottamista vielä hetki. Lisää porkkanat, paprika, parsakaali ja kookosmaito ja keitä currya noin 5 minuuttia. Lisää pavut ja keitä vielä toiset 5 minuuttia.
- Lisää tofu curryyn ja mausta kalakastikkeella ja tuoreella korianterilla. Tarjoa jasmiiniriisin kera.