Ei suositella heikkohermoisille! Ällöttävästä ja mausteisesta käsimurekkeesta törröttää purjoluu. Tarjoa halloween-"herkku" ketsuppiroiskeiden kera!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Vaikeustaso
Helppo
Katkaistu käsi
Ainekset
Murekemassa
400
g
jauhelihaa
2
dl
hienoa porkkanaraastetta
1
kananmuna
2
tl
juustokuminaa jauhettuna
1 1/2
tl
suolaa
1
tl
savupaprikajauhetta
1
tl
korianterinsiementä jauhettuna
1/2
tl
cayennepippuria
ripaus
mustapippuria
Lisäksi
pala
purjon valkoista osaa
1
dl
juustoraastetta
Työvaiheet
- Sekoita murekemassan aineet keskenään tasaiseksi.
- Muotoile massasta leivinpaperin päälle uunipellille käden muotoinen mureke. Leikkaa purjon valkoisesta varresta pala ja työnnä murekkeeseen luuksi. Leikkaa purjosta myös kynnet sormiin. Ripottele juusto murekkeen päälle.
- Paista mureke 200 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
- Tarjoa mureke ketsupin kanssa.