Pintxo fuusiotyyliin: marinoi juusto lakritsilla maustetussa öljyssä, Mikä makupari mansikalle ja unikonsiemenille!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8 kpl
Valmistusaika
20 min + marinointi 4 t
Vaikeustaso
Helppo
Garrotxa
Ainekset
200
g
garrotxaa tai muuta kovaa vuohenmaitojuustoa
½
lakritsijuurta (tai 2 rkl jauhetta)
2
dl
oliiviöljyä
8
isoa mansikkaa
2
rkl
unikonsiemeniä
Työvaiheet
- Raasta lakritsijuuri kattilaan. Lisää öljy ja lämmitä miedolla lämmöllä noin 60-asteiseksi. Anna jäähtyä.
- Leikkaa juusto 8 osaan. Marinoi juustoa lakritsiöljyssä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
- Paahda unikonsiemeniä folion sisällä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.
- Valuta juustosta ylimääräinen rasva. Tikuta mansikan kanssa. Viimeistele unikonsiemenillä.