Ilmoitus

X

Broilerivartaat ja avokadotahna

Me Naiset
Me Naiset on lisännyt 685 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 29 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 1607 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Helppo kanaruoka seivästetään tikkuun ja paistetaan pannulla tai uunissa.

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Keskitaso

Ainekset

puisia varrastikkuja 1 dl miriniä 1/2 dl japanilaista soijakastiketta 3 rkl sokeria 1 rkl limetinmehua 4 nahatonta broilerifileetä öljyä paistamiseen

Avokadotahna

1 sitruuna 1/2 dl japanilaista soijakastiketta 1/2 dl miriniä 1 avokado 1 tl wasabitahnaa

Valmistusohje

  1. Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan siksi aikaa, kun teet muut valmistelut.
  2. Mittaa mirin, soija, sokeri ja limetinmehu kattilaan. Keitä seosta viisi minuuttia ja siirrä kattila sivuun.
  3. Leikkaa broilerifileet pitkittäin neljään osaan, ja pujota ne pitkittäin varrastikkuihin. Paista vartaat pannulla öljyssä 3–4 minuuttia puoleltaan.
  4. Sivele kattilassa olevaa maustekastiketta vartaille paistamisen aikana. Voit paistaa vartaat myös 200-asteisessa uunissa (15–20 minuuttia).
  5. Tee avokadotahna. Purista sitruunasta mehu, ja sekoita puolet siitä soijakastikkeen ja mirinin kanssa yhteen. Jaa seos dippikulhoihin.
  6. Sekoita loput sitruunamehusta, avokadon hedelmäliha ja wasabi sauvasekoittajalla tai haarukalla tahnaksi.
  7. Tarjoa vartaat keitetyn riisin, avokadotahnan ja dipin kanssa.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään