Ilmoitus

X

Marsalalla maustettu broileri

Me Naiset
Me Naiset on lisännyt 685 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 6 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 545 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Sunnuntain broileri saa makunsa marsalaviinistä.

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Helppo

Ainekset

oliviiöljyä paistamiseen muutama timjaminoksa 1/2 valkosipuli kuorineen 1 kg broilerin rintaleikettä 3 3/4 dl marsalaviiniä kourallinen persiljaa silputtuna

Valmistusohje

  1. Kuumenna oliiviöljyä isossa paistinpannussa. Lisää timjami ja puolikas valkosipuli ja kuullota varovasti minuutin ajan.
  2. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla ja laita ne pannuun nahkapuoli alaspäin. Paista 4–5 minuuttia, kunnes palat ovat kullanruskeita. Käännä ne ympäri ja paista toiselta puolelta 3–4 minuuttia.
  3. Kaada viini pannuun. Laske lämpöä ja hauduta 10 minuuttia.
  4. Työnnä veitsi broilerin lihaisimpaan osaan kevyesti – ulos valuvan nesteen pitää olla kirkasta.
  5. Kasaa broilerinpalat tarjoilulautaselle. Lusikoi päälle pannulle jäänyt liemi ja tarjoile heti silputun persiljan kera.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään