Pikainen coleslaw on jääkaapin must: pelastaa supernälässä ja toimii tacojen välissä.
Aloin tehdä feikki-coleslaw'ta sen jälkeen, kun opin tekemään Gwyneth Paltrow'n inspiroimana "wilted cabbagea" eli itketettyä kaalia. Siinä kaalia itketetään kuten munakoisoa 20 min, jolloin kaali menettää nestettä ja kovuutta mutta pysyy rapsakkana. Sekä coleslaw'ta että itketettyä kaalia voi käyttää kebabeissa tai syödä sellaisenaan. Säädä itse tämän ohjeen limetin määrä oman limettihimosi mukaan. Voit myös lisätä tuoretta chiliä ja turkkilaista jugurttia ohjeeseen.
2 minuutin spicy coleslaw
Ainekset
Työvaiheet
- Rouhi kaali suikaleiksi.
- Sekoita joukkoon chilmajoneesi, limettimehu ja suola.
- Syö sellaisenaan, tacojen tai kebabin kera.