Vain elämää -ohjelmassa Anna Puun illallisella nautitaan itämaisia kofta-vartaita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
noin 30 min
Vaikeustaso
Helppo
Kofta
Ainekset
400
g
karitsanjauhelihaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
öljyä
2
tl
kanelia
1
tl
kardemummaa
1
tl
kuminaa
suolaa ja mustapippuria
1
kananmuna
2
rkl
tuoretta minttua hienonnettuna
Lisäksi
grillitikkuja
Työvaiheet
- Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä kevyesti mausteiden kanssa. Sekoita jauheliha, kuullotetut sipulit, kananmuna ja minttu.
- Muotoile soikeiksi palloiksi ja pujota grillitikkuihin. Grillaa noin 10 minuuttia.
- Tarjoa uunissa paahdettujen tomaattien (ks. ohje alla) ja bulgursalaatin kanssa.
Vinkki! Jos karitsanjauhelihaa ei ole saatavilla, voit tehdä koftat myös naudanjauhelihasta.
Paahdetut kirsikkatomaatit
Ainekset
500
g
kirsikkatomaatteja
3
rkl
oliiviöljyä
3
rkl
balsamiviinietikkaa
5
timjamin oksaa
suolaa ja mustapippuria
Työvaiheet
- Laita kaikki ainekset pellille leivinpaperin päälle ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.