Ilmoitus

X

Kolmen sipulin korvasienipasta

Glorian Ruoka ja Viini
Glorian Ruoka ja Viini on lisännyt 911 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 10 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 1068 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Glorian ruoka&viinin kevätpasta kelpaisi kuninkaallisillekin.

Ainekset

8 dl esikäsiteltyjä korvasieniä 500 g täysjyväpastaa 4 salottisipulia 4 valkosipulinkynttä 150 g voita 1/2 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria myllystä 2 rkl valkoviinietikka 1/2 l kasvislientä tai koivunmahlaa 1 nippu ruohosipulia 2 dl parmesaaniraastetta

Valmistusohje

  1. Esikäsittele sienet: Harjaa hiekka ja roskat pois. Keitä sieniä runsaassa vedessä (kolme litraa vettä, yksi litra sieniä) 5 min. Valuta ja huuhtele hyvin juoksevan veden alla. Vaihda vesi ja ryöppää sieniä toiset 5 min. Valuta ja huuhtele. Huolehdi keittiön tuuletuksesta.
  2. Revi ryöpätyt korvasienet kolmeen osaan ja poista samalla sienten sitkeä kanta.Kuori ja viipaloi sipulit ja valkosipulit mahdollisimman ohuiksi. Sulata voi pannussa, lisää viipaloidut sipulit ja kuullota 10 minuuttia sekoitellen. Lisää sienet, mausta suolalla ja pippurilla ja kuullota 5 min. Lisää etikka ja kiehauta.
  3. Lisää kasvisliemi/mahla ja keitä 10 min tai kunnes kastike sakenee. Hienonna ruohosipuli ja lisää se kastikkeeseen. Keitä pasta al denteksi, valuta ja  sekoita kastikkeeseen. Tarjoa parmesaanin kera.

 

Vinkki! Koivunmahlaa myydään isoissa marketeissa, lisätietoja nordickoivu.com.

 

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään