Karjalanpaisti on rakastettu klassikko ja iki-ihana lohturuoka. Tarjoa karjalanpaistin kanssa karjalanpiirakoita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
2 t
Vaikeustaso
Kohtalainen
Karjalanpaisti
Ainekset
2
isoa
sipulia
2
pkt (à 700 g)
karjalanpaistilihaa
15
kpl
maustepippuria
1
rkl
karkeaa merisuolaa
2
laakerinlehteä
4
dl
kiehuvaa vettä
Työvaiheet
- Nosta lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruuanlaittoa. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
- Suikaloi sipuli. Lado vuokaan lihat, sipulit, laakerinlehti ja pippurit. Nosta vuoka kuumaan uuniin 20 minuutiksi. Käännä lihoja 10 minuutin kuluttua. Kaada vuokaan kuuma vesi ja lisää suola. Sekoita.
- Laske uunin lämpötila 150 asteeseen ja kypsytä paistia 1 tunti ja 40 minuuttia.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden ja karjalanpiirakoiden kanssa.