Ilmoitus

X

Sara La Fountainin broileri-kaalipannu

Glorian Ruoka ja Viini
Glorian Ruoka ja Viini on lisännyt 911 reseptiä
Tämä resepti on linkitetty 70 keittokirjaan. Tätä reseptiä on luettu 5572 kertaa.
Lisää omaan keittokirjaan /

Sara La Fountainin yhden pellin pikaruoka valmistuu broilerin rintafileestä ja paahdetusta parsa- ja ruusukaalista. Ruoka viimeistellään herkullisella punasipulivinegretillä.

Vinkki! Kun kaalit paahtaa keittämisen sijaan, mausta tulee parempi ja vitamiinit säilyvät.

4 annosta Valmistusaika: Vaikeustaso: Helppo

Sara La Fountainin broileri-kaalipannu

Ainekset

4 broilerin rintafileetä 1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 2 rkl oliiviöljyä

Paahdetut kaalit

300 g ruusukaalia 500 g parsakaalia 2 valkosipulinkynttä 1/2 sitruunan kuori 1 tl suolaa 1/2 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa uloimmat lehdet. Halkaise kaalit. Paloittele parsakaali. Laita kaalit uunivuokaan.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Raasta sitruunan keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi ja lisää se valkosipulin ja suolan kanssa öljyyn. Kaada öljyseos kaaleille. Kypsennä uunissa 10 minuuttia.
  3. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla. Ruskista fileet paistinpannussa öljyssä. Ota kaalit uunista ja kääntele. Nosta broilerit kaalien päälle ja jatka paistamista 10–15 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  4. Tee punasipulivinegretti (ks. ohje alempana) ja pirskota se lopuksi ruuan päälle. 

Punasipulivinegretti

Ainekset

1 pieni punasipuli 1 punainen chili 1 rkl rypsiöljyä paistamiseen 1/2 dl sherryviinietikkaa 1 rkl hunajaa 1 tl dijoninsinappia 1/2 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria 3/4 dl rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi chili siemenineen. Kuullota sipuli paistinpannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää chili ja paista 1 minuutti.
  2. Yhdistä kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Valuta öljy joukkoon koko ajan sekoittaen.

Kommentoi

Vastaa

Katso myös nämä

Aloita Kirjaudu sisään