Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Makea leivonta
19:29 | 14.5.2012

Bebet

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Sami Repo

Koristele bebet strösselillä, syötävillä koristeluhelmillä tai kukilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
35 kpl
2 tuntia
Helppo

Bebet

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pohjat
100
g
voita
1 1/2
dl
sokeria
4 1/2
dl
venhäjauhoja
Täyte
3
rkl
sokeria
2
tl
perunajauhoja
2
kpl
keltuaista
1
dl
kuohukermaa
100
g
voita
1
tl
vaniljasokeria
Kuorrutus
2-4
rkl
sitruunamehua
3
dl
tomusokeria
elintarvikeväriä

Vaiheet

  1. Sekoita pehmeä voi, sokeri ja jauhot taikinaksi.
  2. Voitele pienet leivosmuotit ja painele taikinaa jokaisen muotin pohjalle ja reunoille.
  3. Paista leivospohjia 175 asteessa uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. Jäähdytä hetki ja irrota pohjat varovasti vuoistaan.
  4. Mittaa täytettä varten sokeri, perunajauhot, keltuaiset ja kerma kattilaan. Kuumenna koko ajan hämmentäen, kunnes kiisseli sakenee. Älä keitä.
  5. Lisää voi ja vaniljasokeri kiisseliin. Sekoita hyvin. Nosta kattila liedeltä ja vatkaa kiisseli kylmäksi. Täyte saa olla jääkaappikylmää.
  6. Täytä leivospohjat ja tasoita pinta sormella.
  7. Sekoita kuorrutusaineet ja levitä kuorrutusta leivosten päälle.
  8. Koristele strösselillä, syötävillä koristeluhelmillä tai kukilla. Kierrä kukan varren ympärille pala foliota.

Vinkki! Leivo pohjat valmiiksi muutama päivä etukäteen ja säilytä ne ilmatiiviissä rasiassa. Täytä ja kuorruta juhlia edeltävänä päivänä. Voit myös sulattaa suklaata ja kastaa osan leivoksista sulaan suklaaseen.

 

Tilaa Glorian ruoka & viini
leivos
pikkuleipä
bebe
bebet
Sokerileipuri

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini