
Pulla kuuluu monen pääsiäisperinteisiin. Hauskoja eläinpullia leipomalla voi virittäytyä iloiseen pääsiäisen viettoon.
Tiput
Sympaattinen lintupulla on helppo valinta jopa aloittelijalle. Pyörittele pullataikinasta noin 15 senttisiä tankoja, jotka ovat noin kahden sentin paksuisia. Kieräytä pullatanko solmuun. Nypistä lintupullan toiseen päähän nokka. Paina kaksi rusinaa linnun silmiksi. Leikkaa saksilla solmun toinen pää pyrstöksi. Anna kohota liinan alla noin 15 minuuttia. Parantele tarvittaessa nokan muotoja ja paina silmiä paikoilleen ja voitele pullat sitten kananmunalla. Paista pullat 225-asteisessa uunissa kypsiksi.
Kisut
Pyöreistä tai hieman soikioksi muotoilluista pikkupullista tulee söpöjä kissoja leikkaamalla saksilla pullien pintaan viillot juuri ennen paistamista. Rusinasilmät antavat pullaotukselle sympaattisen katseen ja Totoro-henkisen ulkonäön.
Puput
Pyöritä taikinapalasta sormenpaksuinen tanko. Taita tanko keskeltä ja pyöritä taitepäästä kierteille. Jätä tangon päät auki pupun korviksi ja viimistele häntätupsu pienellä taikinapallolla.