Hääkakku-tastingissä maistellaan kuutta eri kakkua.
Hääkakku-tastingissä maistellaan kuutta eri kakkua.

Oletko suunnittelemassa häitä? Hääkakku-tastingissä selvität oman ja kumppanisi kakkumaun.

Jos vietät häitä ensi kesänä, nyt on oikea aika alkaa miettiä hääkakkua. Testasimme eilen Fazerin uuden hääkakku-tastingin, joka on oiva tilaisuus päästä selville omasta ja kumppanin kakkumausta.

Pidätkö supersuklaisesta kakusta vai raikkaasta samppanja-mansikkakakusta? Tai ehkä haluat seurata viimeisimpiä hääkakkutrendejä ja valita mausteeksi mustapippuria tai kurkumaa?

Maisteluun osallistuminen ei sido tilaamaan kakkua Fazerilta (eikä itse asiassa tarvitse olla edes järjestämässä häitä). Eikä kakku-tasting olisi hullumpi ohjelmanumero polttareihinkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos haluat löytää aivan täydellisen, hääteemaan sopivan kakun, kakkuja kannattaa käydä maistelemassa useammassakin leipomossa, kuten Patisserie Teemu & Markuksella, pH7:ssä, Kakkukeisarissa, Kakkugalleriassa tai vaikka Chjokon suklaabrunssilla. Tai kerätä palat suosikkikakkuja useasta leipomosta ja järjestää maistelu kotona kaasojen ja bestmanien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fazerin hääkakku-tasting järjestetään ensi kertaa 27. tammikuuta Kluuvikadun kahvilassa Helsingissä. Sen jälkeen tilaisuuksia pidetään  suurin piirtein kerran kuussa.

Maistelu sisältää kuusi pientä kakkupalaa ja maksaa kahvin kanssa 10 euroa ja kahvin ja skumpan kanssa 14 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla