Henri Alén on enemmän kuin Twitter-kokki.
Henri Alén on enemmän kuin Twitter-kokki.

Soppa365:n ensimmäisenä hostina aloittaa Henri Alén. Videosarjassaan Henkka antaa ammattilaisen parhaat niksit kotikeittiöihin.

Soppa365:n ensimmäisenä hostina aloittaa keittiömestari Henri Alén. Hostit ovat Soppa365:n erikoisvieraita, ruuan tai juoman tuntevia henkilöitä, jotka vierailevat sivustolla jakamassa vinkkejään, ajatuksiaan ja osaamistaan.

Soppalaisia varten Henkka on laatinut videosarjan, jossa hän antaa ammattilaisen parhaat niksit kotikeittiöihin: näin paistat kalaan rapean nahan, näin kokoat täydellisen juustotarjottimen lisukkeineen, näin valmistat upean uppomunan.

Ensimmäisellä Soppa365-videollaan Henkka opettaa parsan käsittelyn salat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuka?

Henri Alén on 36-vuotias ravintoloitsija ja kokki. Alén tunnetaan muun muassa helsinkiläisravintoloista Muru, Pastis ja Hodari & Hummeri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alén on esiintynyt useissa television ruokaohjelmissa. Tällä hetkellä miehen voi bongata Jim-kanavan Henkka & Niki vs. Amerikka -ohjelmasta.

Alén on ahkera Twitterin käyttäjä (@HenriAlen) ja hän jakaa yhteisöpalvelussa myös reseptejä. Alénin Twitter-resepteistä tunnetuin on Muttisoosiksi kutsuttu tomaattikastike.

Vuonna 2013 Alén osallistui julkkisten uimahyppykilpailu Splashiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla