Hjallis pääsee marinadimestariksi. Kuva: Nelonen.
Hjallis pääsee marinadimestariksi. Kuva: Nelonen.

Illan Ravintola X -jaksossa pop up -ravintolan pääsevät toteuttamaan Hjallis ja Joel Harkimo. Isän ja pojan ravintola on luonnollisesti sporttiteemainen.

Ruuanlaitto ei ole pelkkää pilkkomista ja paistamista. Etenkin reseptejä kirjoitettaessa tai niitä muokattaessa joutuu turvautumaan myös numeroihin ja matematiikkaan.

Kokkauksen numeraalinen puoli tulee tutuksi myös liikemies Hjallis Harkimolle, joka on ravintoloitsijavuorossa yhdessä poikansa Joel Harkimon kanssa tämän illan Ravintola X -jaksossa.

Hjallis eittämättä hallitsee numeroiden pyörittelemisen ammattinsa ansiosta, joten luulisi, ettei marinadiainesten kertominen syöjien pääluvulla olisi kovin haasteellista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjelman tuoksinassa käy kuitenkin ilmi, ettei marinadin valmistaminen ole ihan helppoa edes monissa liemissä keitetylle Hjallikselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harkimoille luontaiseen tyyliin kaksikon pop up -ravintola on tietenkin sporttiteemainen. Tarjoilemassa nähdään sellaisia kaukaloista tuttuja nimiä kuin Ossi Väänänen sekä Ilari ja Valtteri Filppula. Harkimoiden menua puolestaan saapuu maistelemaan itse Teemu Selänne.

Niin, se menu. Harkimoiden pop up -ravintolan ruokalista näyttäisi saaneen vaikutteita Amerikasta. Mukana on muun muassa kanansiipiä ja rapuburgeri.

Katso Harkimoiden pop up -ravintolan reseptit Ravintola X:n Soppa365-keittokirjasta!

Ravintola X Nelosella torstaina klo 21.

Soppa365 ja Nelonen ovat molemmat osa Sanoma-konsernia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla