Hanna Gullichsen kertoo adidasheimon ystävilleen omasta unelmatyöstään. Miten työn ja haaveiden välinen suhde on muuttunut viime vuosina?

Ennen työ oli vain tapa saada leipä pöytään. Nykyään voimme toteuttaa itseämme ja unelmiamme työn kautta. Videolla Hanna kertoo olevansa unelmatyössään ruoan parissa. Hannan työ ei kuitenkaan rajoitu pelkästään keittiöön; Kokkaamisen lisäksi hän myös esimerkiksi kirjoittaa ruokakirjoja.

[youtube id="wSKRl6U-zm4"]

Keskustelun lomassa Hanna ja muut adidasheimolaiset nauttivat ihanan täyteläistä suklaamoussea. Herkun ohjeen löydät täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paras ruokailukokemus syntyy kotona, omassa keittiössä. Yleensä myös parhaat keskustelut käydään ruokapöydän ympärillä. Vieraat ovat tuttuja, kuten myös ruokalista. Kun valmistustavoista ja raaka-aineista päättää itse, on helppoa tehdä terveellisiä ja maukkaita valintoja. Keittiö on täynnä lämpöä, iloa ja elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla