Hanna Gullichsen kertoo adidasheimon ystävilleen omasta unelmatyöstään. Miten työn ja haaveiden välinen suhde on muuttunut viime vuosina?

Ennen työ oli vain tapa saada leipä pöytään. Nykyään voimme toteuttaa itseämme ja unelmiamme työn kautta. Videolla Hanna kertoo olevansa unelmatyössään ruoan parissa. Hannan työ ei kuitenkaan rajoitu pelkästään keittiöön; Kokkaamisen lisäksi hän myös esimerkiksi kirjoittaa ruokakirjoja.

[youtube id="wSKRl6U-zm4"]

Keskustelun lomassa Hanna ja muut adidasheimolaiset nauttivat ihanan täyteläistä suklaamoussea. Herkun ohjeen löydät täältä!

Paras ruokailukokemus syntyy kotona, omassa keittiössä. Yleensä myös parhaat keskustelut käydään ruokapöydän ympärillä. Vieraat ovat tuttuja, kuten myös ruokalista. Kun valmistustavoista ja raaka-aineista päättää itse, on helppoa tehdä terveellisiä ja maukkaita valintoja. Keittiö on täynnä lämpöä, iloa ja elämää.

Edullinen ja maukas rosee kannattaa pitää mielessä myös kevään buffet-kautta varten.

Mikä? Adobe Reserva Rose 2017 (10,40 e) on kuiva, hapokkaan ryhdikäs viini Chilestä. 

Millainen? On pelkkää ennakkoluuloisuutta juoda roseeta ainoastaan kesällä. Tämä talviroseeksi sopiva mainio viini maistuu punaherukoilta, vadelmilta ja punaisilta omenoilta. Hinta-laatusuhde on erinomainen.

Minkä kanssa? Täydellinen seuralainen lämpimälle salaatille, jossa on esimerkiksi paahdettua kesäkurpitsaa tai munakoisoa. Pidä mielessä myös kevään buffet-kautta ajatellen, sillä ryhdikäs viini kestää monenlaisia makuja, ja on edullisuutensa vuoksi hyvä valinta suurempiinkin juhliin.

Lisää Tuomas Tantun viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä!