Hanna Gullichsen kertoo adidasheimon ystävilleen omasta unelmatyöstään. Miten työn ja haaveiden välinen suhde on muuttunut viime vuosina?

Ennen työ oli vain tapa saada leipä pöytään. Nykyään voimme toteuttaa itseämme ja unelmiamme työn kautta. Videolla Hanna kertoo olevansa unelmatyössään ruoan parissa. Hannan työ ei kuitenkaan rajoitu pelkästään keittiöön; Kokkaamisen lisäksi hän myös esimerkiksi kirjoittaa ruokakirjoja.

[youtube id="wSKRl6U-zm4"]

Keskustelun lomassa Hanna ja muut adidasheimolaiset nauttivat ihanan täyteläistä suklaamoussea. Herkun ohjeen löydät täältä!

Paras ruokailukokemus syntyy kotona, omassa keittiössä. Yleensä myös parhaat keskustelut käydään ruokapöydän ympärillä. Vieraat ovat tuttuja, kuten myös ruokalista. Kun valmistustavoista ja raaka-aineista päättää itse, on helppoa tehdä terveellisiä ja maukkaita valintoja. Keittiö on täynnä lämpöä, iloa ja elämää.

Rosee toimii buffetissa täydellisesti, ja tämän viinin hinta pelastaa juhlien budjetin.

Mikä? Espanjalainen Raimat Rosada 2016 (10,89 e) on loistava yleisviini kevään kemuihin ja juhlabuffetteihin.

Millainen? Herkullisen hedelmäinen, mutta kuiva. Kirsikoiden ja mansikoiden aromia ryhdittää mukava mausteisuus.

Minkä kanssa? Buffetin yleisviiniksi. Erityisen hyvin viini sopii paahdettujen kasvisten ryydittämien salaattien sekä lohen, paahtopaistin ja kanan seuraan.

Viinisuositus: Tuomas Tanttu. Lisää Tantun viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Kuva: Alko

Upeasti uudistuneesta Glorian ruoka & viini -lehdestä löydät herkullisimmat ratkaisut kevään juhlaputkeen: suuri kuohuviinitesti, raparperisima, etukäteen valmistuvat ja pieneen tilaan mahtuvat suolaiset levypiirakat, upeat täytekakut sekä huippukokin yllättävät mokkapalat. Mukana myös opas New Yorkin ravintoloihin, maistuvimmat alkoholittomat kuohujuomat sekä viinintekijä Outi Jakovirran haastattelu. Lehti on myynnissä 19.4.