Nämä puurot saavat sinut odottamaan aamua jo edellisenä iltana.

Uskotko, että puuro voi maistua jopa korvapuustilta? Kyllä, se voi. Kun rohkeasti yhdistelee, puuro taipuu moniin eri makuihin. Sitä on helppo tuunata erilaisilla höysteillä, kuten marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä ja mausteilla. Vaihtele myös hiutaleita ja jätä joku aamu keittämättä!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Brunssin puheenaihe

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Brunssipöytien täydellisin puuro on tässä. Brunssipuurossa yhdistyvät uunipuuron ja omenavanukkaan parhaat puolet ja päällä on vielä rapeaa pähkinä-siemenkuorrutetta. Tämä puuro katoaa syöjiensä suuhun ennätysvauhtia.

Katso brunssipuuron ohje täältä.

 

Raikas tuorepuuro

Kylmä tuorepuuro on kivaa vaihtelua keitetylle kaurapuurolle. Tuorepuuron lisukkeiden kanssa voi käyttää loputtomasti mielikuvitusta. Kokeile seuraavaksi tätä omenaista puuroa, jossa on rahkaa, saksanpähkinöitä ja kanelia. Niin raikasta ja terveellistä!

Katso omena-pähkinä-tuorepuuron ohje täältä.

 

Mummolan puuro

Mustikat ja mannapuuro vievät lapsuuteen. Vaalean mannan sijaan tässä puurossa käytetään speltti-täysjyvämannasuurimoita. Vatkaa puuro kuohkeaksi sauvasekoittimella ja lisää päälle soseutettu mustikka. Voit halutessasi lisätä jäähtyneen puuron päälle vielä nokareen bulgarian jogurttia.

Katso mustikkapuuron ohje täältä.

 

Puuro kuin pulla

Makea puuro sopii välipalaksi tai aamupalaksi niille, joiden tekee mieli aamulla makeaa. Korvapuustipuurossa kaurapuuron päälle lusikoidaan voi-kaneli-sokeriseosta ja tuorejuustokuorrutetta. Nam!

Katso korvapuustipuuron ohje täältä.

 

Hitaasti hautuva

Ohrapuuron valmistus vie hieman aikaa, mutta odotus on ehdottomasti sen arvoista. Nimittäin ohrasuurimot hautuvat hitaasti uunissa maidon ja voin kanssa suussa sulaviksi. Puuroon antaa makua raastettu omena, kaneli ja kardemumma.

Katso ohrapuuron ohje täältä.

 

Puuro purkissa

Jos sinulla on tapana torkuttaa aamuisin niin kauan, että aamiainen jää väliin, tämä puuro on sinulle. Edellisenä iltana purkkiin pakattu tuorepuuro on helppo napata mukaan töihin. Kerrosherkussa on kaurahiutaleita, maustamatonta jogurttia ja erilaisia marjoja. Voit tuunata puuroa vaihtelemalla marjoja ja hedelmiä.

Katso aamun kerrosherkun ohje täältä.

 

Porkkanakakku puurossa

Kuin kakkua söisi! Puuro maistuu aivan porkkanakakulta, kun keität sekaan porkkanaraastetta, kuivattuja aprikooseja, kanelia ja jauhettua inkivääriä. Nauti puuro maidon kanssa tai nokareella maustamatonta tuorejuustoa.

Katso porkkanakakulta maistuvan puuron ohje täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla