
Kaksi ihanaa joulumenua, leivonnaiset joka hetkeen, uudenvuoden smörret ja paljon muuta. Uusi Glorian ruoka & viini tuo kielelle joulun odotetuimmat maut!
Uusi Glorian ruoka & viini on lastattu jouluisilla ideoilla. Lehdestä löytyy kaksi erilaista, ihanaa joulumenua. Valmista aattobuffaan uudet raikkaat herkut misosiiasta porocarpaccioon ja piparitiramisuun. Tai kutsu ystävät kokkaamaan rento illallinen, joka alkaa lanttugnoccheilla ja päättyy jouluiseen pavlovaan. Kumpikin menu on varustettu viinisuosituksilla.
Max 30 min -juttu on omistettu puolestaan joulun helpoille pääruoille. Täältä löydät niin jouluasuun kuorrutetun uunilohen, vegaanisen paahtokurpitsan kuin jouluisen luksuspastankin.
Eikä joulua ilman porkkanalaatikkoa tai joulutorttuja! Löydät lehdestä reseptin, jolla klassinen porkkanalaatikko onnistuu takuuvarmasti. Joulutortut taitellaan puolestaan suupalan kokoisiksi ja viimeistellään suolaisin lohi- ja tahinitäyttein.
Jouluna makeistakin leivonnaisista voi nauttia aamusta illanhämyyn. Raikas klementiini-juustokakku riittää joulukahveilla isollekin porukalle, ja minit pähkinä-suklaapallot sopivat vaikka yölliseen herkkuhetkeen.
Uudenvuoden pöydässä ihastuttavat puolestaan tanskalaistyyliin kasatut muhkeat smörret tai ihanat osterit, simpukat ja ravut, jotka tarjoillaan raikkain lisukkein.
Herkullista joulua!
PS Jos lahjapulma yllättää, lehdestä löydät ideat niin ruoka- kuin viiniharrastajan joululahjoihin. Näistä kovista paketeista lahjan saaja ilahtuu varmasti!