Parasta arkiruokaa on höyryvävä keitto. Tekeekö mielesi kalaa, lihaa vai kasvista? Tästä löydät vaihtoehdot jokaiseen makuun.

Feta-punajuurikeitto

Punajuuri on tunnetusti juustojen kaveri. Tuoreesta punajuuresta valmistetun sosekeiton maku jalostuu fetamurulla. Tarjoa keitto vaihteen vuoksi hauskoista mukeista.

Ohjeen feta-punajuurikeittoon löydät tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vihreä vuohenjuustokeitto

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos punaisen keiton sijaan haluat vihreän vaihtoehdon, kokeile parsakaalin, pinaatin ja vuohenjuuston yhdistelmää. Kaunis ja maukas keväinen keitto valmistuu näistä aineksista helposti ja nopeasti.

Vihreän vuohenjuustokeiton ohjeen löydät tästä.

Nuudeli-broilerikeitto

 

Helppo nuudelisoppa höystetään aasialaisilla mausteilla, kuten misolla, kalakastikkeella ja chilillä. Kasviksia voit käyttää mielesi mukaan: makumaailmaan sopivat hyvin esimerkiksi siitakesienet ja paksoi, mutta kotimaiset sienet ja kiinankaali ajavat tarvittaessa saman asian.

Tästä löydät ohjeen nuudeli-broilerikeittoon.

Nopea lohi-fenkolikeitto

Kalakeiton ystävän padassa porisee lämpimän mausteinen lohi-fenkolikeitto. Katkaravut täydentävät keittoa, mutta ne voi halutessaan jättää pois. Kruunaa keittoannos nokareella majoneesia tai ranskankermaa.

Nopean lohi-fenkolikeiton ohjeen löydät tästä.

Meksikolainen papu-jauhelihakeitto

Meksikolainen keitto on koko perheen suosikki! Tuhdin keiton aineksina on papuja ja jauhelihaa ja sen juju päälle ripoteltavat nacho-lastut, juustoraaste, avokadokuutiot ja ranskankerma. Ripotteiden avulla jokainen ruokailija voi höystää keiton mieleisekseen.

Ohje meksikolaiseen papu-jauhelihakeittoon löytyy täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla