
Ihania herkkuja kasviksista, mahtavia kerrosleipiä ja pyöryköitä moneen makuun. Uusi Glorian ruoka & viini on ilmestynyt!
Uunituore Glorian ruoka & viini on pullollaan satokauden herkkuja.
Nyt kokataan muun muassa kukkakaaligratiinia ja kukkakaalipanzanellaa, maissifrittereitä, tuoretomaattipastaa, luumu-kauracrumblea ja kesäkurpitsakakkua. Kannessa komeilee italialaisen munakoiso-tomaattivuoka melanzanen pikaversio, joka valmistuu pannulla.
Mukana ovat myös japanilainen sando ja muut mahtavat kerrosleivät sekä muotoilijaduo Saanan ja Ollin kekseliäät kasvisruoat. Testiin ovat tällä kertaa päässeet kaupan mansikkahillot.
Lisäksi lehdessä tutustutaan palkitun, marjaviinejä tekevän Ainoa Wineryn tarinaan. Viinisivuilta löydät viinisuositukset kasvisruoille sekä viiniyllättäjät rapupöytään.
Herkullisia lukuhetkiä!