Tänä syksynä pääsemme maistamaan heidän lempiruokiaan. Kuva: Nelonen.
Tänä syksynä pääsemme maistamaan heidän lempiruokiaan. Kuva: Nelonen.

Ihana biisi ja upea tulkinta, mutta mitä ne oikein syövät siellä? Nyt sinäkin voit nauttia samoista herkuista kuin Vain elämää -tähdet!

Onko perjantai-iltojen kalenteri siivottu, sohva pöyhitty mukavaksi ja nenäliinapaketti etsitty varmuudeksi käden ulottuville? Vain elämää -ohjelma nimittäin lähtee tänä perjantaina neljännelle kaudelleen ja luvassa on jälleen suuria tunteita, kuolemattomia kappaleita ja upeita tulkintoja.

Neljännellä Vain elämää -kaudella saamme nauttia Vicky Rostin, VilleGallen, Maija Vilkkumaan, Antti Tuiskun, Anssi Kelan, Sannin ja Pave Maijasen musiikista.

Tänä vuonna myös ruoka on ohjelmassa entistä isommassa roolissa. Se luonnollisesti ilahduttaa meitä ruokaihmisiä. Moni lienee muutamaan otteeseen tiiraillut, mitä Satulinnan lounas- ja illallispöydissä on tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt sinäkin voit fiilistellä artistien syömiä ruokia. Ja jopa nauttia niitä itse! Soppa nimittäin tarjoaa yhden reseptin jokaisen Vain elämää -tähden ruokalistalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ruokatoimittajamme Riikka Kaila sovelsi Satulinnassa tarjottujen ruokien reseptit sellaiseen muotoon, että ne on helppo toteuttaa kotikeittiössä. Reseptit ovat siis luotettavia ja testattuja. Lisäksi resepteissä on videoklippejä, joissa artistit kertovat suhteestaan ruokaan.

Kokoamme kauden reseptit Vain elämää -ohjelman omaan Soppa365-keittokirjaan. Löydät ne klikkaamalla tätä linkkiä.

Jos olet rekisteröitynyt Sopan käyttäjäksi, klikkaa suosikkiohjeesi talteen myös omaan Soppa-keittokirjaasi!

Julkaisemme uuden reseptin joka perjantai, joten halutessasi ehdit valmistaa jakson ruuan kotisohvan kisakatsomoon.

Tämä Vain elämää -kausi alkaa mausteisesti, sillä Vicky Rostin pöydässä on tarjolla muun muassa mausteisia intialaisia piirakoita eli samosoita.

Tutustu Vickyn kasvissamosoiden ohjeeseen klikkaamalla tästä!

Katso Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Soppa365 ja Nelonen ovat molemmat osa Sanomaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla