Viiden minuutin panostus riittää, kun tekeillä on mango-inkiväärismoothie. Kuva: Jani Salo.
Viiden minuutin panostus riittää, kun tekeillä on mango-inkiväärismoothie. Kuva: Jani Salo.

Sopp365:n toimitus haluaa kannustaa kotikokkaajia ja palkitsee viikoittain parhaan yleisöreseptin. Tällä viikolla innostuimme Janin mongo-inkiväärismoothieen.

Joulukiireet ovat kuumimmillaan ja energiatasot alimmillaan, joten Jani Salon lisäämä mango-inkiväärismoothie herätti toimituksessa toivon piristyksestä.

Mango-inkiväärismoothie valmistuu nopeammin kuin Lucia saa kruunua kutreilleen, inkivääri potkaisee vauhtia joulupostimerkkien liimaamiseen ja mango muistuttaa kuinka makea juhla joulu onkaan.

Kaupoissa myydään ilahduttavan usein syöntikypsiä mangoja, mutta Janin smoothie onnistuu myös säilykemangoista. Smoothien valmistajan ei kannata unohtaa pakasteallasta, josta löytyy paloina pakastettuja mangoja. Niitä käyttämällä saat juoma jäähtyy sopivaksi jopa ilman jäitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Palkinnoksi Jani saa neljä Pentikin Valo-lautasta. Valkoisten lautasten halkaisija on 14 senttiä ja ne sopivat esimerkiksi suolan tai hunajan tarjoilukulhoiksi. Palkinnon arvo on 38 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Kiitos reseptistä, Jani! Oletko yhteydessä tänne toimitukseen, niin saamme palkinnon matkaan!

Löydät aiemmat viikon lukijareseptit valintaperusteineen klikkaamalla tästä. Lisäksi kokoamme viikon voittajareseptit Soppalaisten parhaat -teeman alle. Käykää lisäämässä suosikkinne omaan Soppa-keittokirjaanne.

Lue myös: Lisää reseptisi Soppaan – toimitus palkitsee inspiroivia kokkaajia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla