Uunifeta on mainio iltapala. Kuva: Teematonta.
Uunifeta on mainio iltapala. Kuva: Teematonta.

Helppo ja nopea uunifeta nousi toimituksen suosikkireseptiksi tällä viikolla.

Kerroimme hiljattain, että alamme palkita viikoittain Sopan parhaita yleisöreseptejä.

Ensimmäinen voittaja on nyt valittu. Viikon lukijaresepti on mehevä uunifeta, joka on nimimerkin Teematonta käsialaa.

Mielestämme uunifeta on mitä mainioin pikkusuolainen. Se on helppo valmistaa ja maukas iltapala sellaisenaan. Uunifeta sopii hyvin myös lisukkeeksi esimerkiksi salaatin tai keiton kanssa.

Palkinnoksi Teematonta saa viisi kappaletta Pentikin sormisuolapurkkeja. Settiin kuuluu chilin, rosmariinin, sitruunan ja valkosipulin makuiset makusormisuolat sekä yksi purkki maustamatonta sormisuolaa. Palkinnon arvo on 24 euroa.

Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnittelut!

PS. Jatkossa kokoamme viikon voittajareseptit Soppalaisten parhaat -teeman alle. Käykää lisäämässä suosikkinne omaan Soppa-keittokirjaanne.

Rosee toimii buffetissa täydellisesti, ja tämän viinin hinta pelastaa juhlien budjetin.

Mikä? Espanjalainen Raimat Rosada 2016 (10,89 e) on loistava yleisviini kevään kemuihin ja juhlabuffetteihin.

Millainen? Herkullisen hedelmäinen, mutta kuiva. Kirsikoiden ja mansikoiden aromia ryhdittää mukava mausteisuus.

Minkä kanssa? Buffetin yleisviiniksi. Erityisen hyvin viini sopii paahdettujen kasvisten ryydittämien salaattien sekä lohen, paahtopaistin ja kanan seuraan.

Viinisuositus: Tuomas Tanttu. Lisää Tantun viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Kuva: Alko

Upeasti uudistuneesta Glorian ruoka & viini -lehdestä löydät herkullisimmat ratkaisut kevään juhlaputkeen: suuri kuohuviinitesti, raparperisima, etukäteen valmistuvat ja pieneen tilaan mahtuvat suolaiset levypiirakat, upeat täytekakut sekä huippukokin yllättävät mokkapalat. Mukana myös opas New Yorkin ravintoloihin, maistuvimmat alkoholittomat kuohujuomat sekä viinintekijä Outi Jakovirran haastattelu. Lehti on myynnissä 19.4.