Suomalaiset käsityösiiderit lisäävät suosiotaan myös ruokapöydässä. Siiderit toimivat erinomaisesti erityisesti kasvisruoan kanssa. Meri-Tuuli Lindström tapasi huippukokin - katso videolta vinkit!

 

KATSO IHANA SIIDERIMENU TÄÄLTÄ!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin hyödynnät siideriä ruoanlaitossa

Siideri on monipuolinen kumppani ruokapöydässä. Sitä voi nauttia läpi aterian: kuiva omenasiideri on erinomainen valinta ruokahalua nostattavaksi aperitiiviksi, kun taas makea siideri sopii hyvin makean jälkiruoan kaveriksi. Jälkiruoan kanssa yhdistämisessä tulee kuitenkin pitää aina mielessä, että siiderin on oltava makeampaa kuin itse nautittava jälkiruoka.

Siideri maistuu parhaiten hapokkaiden, esim. sitruunaa tai etikkaa sisältävien ruokien kanssa. Omenan hapokkuus on paikallaan myös tasapainottamassa happamuutta, esim. ruoissa, joissa on käytetty hapanmaitotuotteita kuten jogurttia. Parhaiten siideri istuu ruokapöytään kalan, äyriäisten ja vaalean lihan rinnalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla