Kaupallinen yhteistyö

Mokkapaloja Pelle Hermannin kasvoilla, yksisarvisilla ja pitsikuosilla… Kasper Strömman ja Amanda Alilonttinen valitsivat Pimp my mokkapala -kilpailun finaaliin näyttävimmät tuunaukset klassikkoherkusta.

Tänä keväänä kotikeittiöissä ollaan innostuttu leipomisesta toden teolla. Tämä näkyi myös Dr. Oetkerin Pimp My Mokkapala -leivontakilpailussa, johon osallistui yli 600 mokkapala-fania.

Mokkapalaraati, vaikuttaja Kasper Strömman ja Koko Suomi leipoo -voittaja Amanda Alilonttinen, valitsivat osallistuneiden joukosta kymmenen suosikkiaan finaaliin. Voittajaehdokkaita voi äänestää Instagramissa @leivojakoristele-tilin Stories-osiossa 7.6. saakka.
Katso alla olevalta videolta huikeat finalistien mokkapala-luomukset ja tuomareiden kommentit!1. Pikeeripossu – Yksisarvinen
 
Amanda: Aivan upea taideteos! Tässä on käytetty erilaisia tekniikoita, kuten maalaamista ja pursottamista. Erittäin eläväisen näköinen!

 

2. Zero.ilmari – Mokkapala vai ei
 
Kasper: Onko mokkapala mokkapala, jos se on pyöreä? Tämä leivonnainen on kädenojennus surrealisti René Magrittelle.

 

3. Hannaelinaaw – Pitsikuvioiset mokkapalat
 
Amanda: Nämä ovat periaatteessa perinteiset mokkapalat, mutta kuorrutteen päälle on aivan upealla käsityöllä pursotettu pikeerillä ihanat pitsikuviot. Jokainen pala on yksilöllinen.

 

4. Piparityypit - Mokkapalatyypit
 
Kasper: Mokkapalat vai mokkapellet? Jostain syystä Antti Holman kasvot ovat päätyneet Nasse-sedän ja Pelle Hermannin seuraksi.

 

5. Luovatar – Mokkapala-maalaus
 
Amanda: Tässä on yhdistetty kahta eri kuorrutetta ja viimeistelty sabluunalla tehdyillä ruusukuvioilla. Timantit koristelussa ovat piste i:n päälle.

 

6. Sipankeittiössä - Äitienpäiväleivos
 
Kasper: Missä on mokkapala? Kupissa tietenkin. Mielenvikaisen hieno kuppileivos, jossa korvan lujuuslaskelmiin on täytynyt mennä kokonainen iltapäivä. Hyvää työtä!

 

7. Lindarossingcakes - Mokkapalakakku

 
Amanda: Aivan upea mokkapalakakku! Kakussa on käytetty kahta eri kuorrutetta ja koristeiksi on aseteltu mokkapaloja. Käsittämättömän hieno!

 

8. Juntussari - Mokkanopat
 
Kasper: Mokkanopat, what? Tässä on ymmärretty mokkapalojen ydin aivan oikein. On otettu palan modulaarisuus, ja luotu siitä jotain hauskaa ja viihdyttävää.

 

9. Jotainmakeaa - Brownietorni
 
Amanda: Aivan upea mokkapalatorni! Mokkapaloja on kiinnitetty karamellisoiduin popcornein. Lisäksi on käytetty aitoja kukkia. Tämä sopisi vaikka hääkakuksi.

 

10. Tiiacharlotta – Eiffel-torni
 
Kasper: Kuinka kekseliästä rakentaa mokkapaloista torni! Uskomatonta, että tässä on osattu ajatella x-akselin sijaan ylöspäin. Tämä uhmaa jopa painovoimaa!

 

Pimp My Mokkapala-kilpailun voittaja saa hulppean 1 000 euron arvoisen lahjakortin vapaavalintaiseen ostopaikkaan.
» Käy äänestämässä suosikkiasi Instagramissa @leivojakoristele -tilillä! Äänestys on päättynyt!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valmiista kuorrutteesta on moneksi

Dr. Oetkerin monipuolisilla Icing & Frosting -kuorrutejauheilla on helppo tehdä koristeellisia kuorrutuksia ja herkullisia täytteitä. Kuorrutejauheen voi sekoittaa veteen, jolloin kuorrutteesta saa sileää. Jos sen sekoittaa voin ja tuorejuuston joukkoon, valmistuu ihanaa kreemikuorrutetta, jota voi pursottaa mokkapalojen päälle, väleihin tai käyttää kuorrutteena. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Suklaan makuinen Icing&Frosting Choco Dream -kuorrute on omiaan mokkapalojen päällystämisessä. Seokseen saa mokan makua lisäämällä tilkan kahvia. Marjaisan makuinen  Icing&Frosting Berry Fantasy -kuorrute on väriltään hurmaavan pinkki.

Teksti