Nappaa talteen kaksi kivaa vinkkiä pikkujoulupöytään ja ruokalahjaksi ystävälle!

Napostelukattaus kaipaa herkkujen ja leivän kaveriksi yrttisiä makuja. Laadukas öljy ja viinietikka ovat erinomainen perusta erilaisille kastikkeille ja dipeille. Tee juhlien takuuvarmat suosikit itse ja kokoa upea pöytä helposti.

Marinoidut mozzarellapallot

Pehmeät minimozzarellat maustuvat helposti yrttisessä marinadissa. Mozzarella maistuu salaateissa tai juustolautasella – ja mukaan kannattaa lusikoida myös reilusti marinadia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kauniisti pakattu lasipurkki juustoa ilahduttaa myös lahjana. Kietaise ympärille nauha, pakkaa mukaan keksejä ja kirjoita viesti lahjansaajalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso resepti

Kolme herkullista dippiä leivälle

Rapeaa leipää tekee mieli dippailla hyvään oliiviöljyyn. Siitä on helppo tehdä myös leipien kanssa sopivat kastikkeet. Kata pöytään kolme dippiä, ja jokainen voi lusikoida leiville vuorotellen erilaisia makuja.

Lorauta oliiviöljyyn viinietikkaa ja lisää mukaan mausteita – vihreän kastikkeen maustavat tuoreet yrtit, ja punainen pesto on erinomainen yhdistelmä aurinkokuivattujen tomaattien kanssa. Klassinen balsamietikan ja öljyn sekoitus toimii yksinkertaisesti ihan sellaisenaan.

Katso reseptit

Tutustu Rajamäen uusiin oliiviöljyihin

Rajamäen valikoimasta löytyy väkiviinaetikoiden, viinietikoiden ja balsamikastikkeiden lisäksi nyt myös kuuden laadukkaan ja herkullisen oliiviöljyn sarja.

Kylmäpuristetut ekstra-neitsytoliiviöljyt valmistetaan Espanjassa laadukkaista raaka-aineista, ja oliivit ovat peräisin tarkoin valituilta viljelmiltä. Kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy on laadultaan korkealuokkainen oliiviöljy, joka saadaan suoraan oliiveista mekaanisin menetelmin. Sitä ei kuumenneta valmistuksen aikana, eikä siihen lisätä eikä siitä poisteta mitään ainesosia.

Tuoteperheeseen kuuluu kuusi laadukasta kylmäpuristettua oliiviöljyä: ekstra-neitsytoliiviöljy, luomulaatuisen ekstra-neitsytoliiviöljy sekä neljä maustettua ekstra-neitsytoliiviöljyä, joissa maistuvat sitruuna, basilika, curry ja Modenan balsamietikka.

Katso lisää ideoita kastikkeisiin ja marinadeihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla