Kaupallinen yhteistyö
Mifu jauhis perunasosevuoka on mehevä talviruoka, joka saa lisää makua ja kauniin värin pinaatista.
Mifu jauhis perunasosevuoka on mehevä talviruoka, joka saa lisää makua ja kauniin värin pinaatista.

Perunasosevuoka, makaronilaatikko vai lasagne? Mifunoimalla valmistat arkiruokasuosikkisi yhtä maukkaasti kuin ennenkin, mutta ilman lihaa.

Finravinto 2017-tutkimuksen mukaan suomalaiset syövät punaista lihaa yli suositusmäärien. Monessa perheessä pyritään vähentämään lihansyöntiä, mutta kiireisessä arjessa uusien kasvisreseptien kokeilemiseen ei aina jää aikaa. Onneksi lapsiperheen tutuista suosikeista kuten makaronilaatikosta ei tarvitse luopua.

Maitoproteiinista valmistettu Mifu on oiva vaihtoehto koko perheelle klassikkoreseptien tuunaamiseen. Mifu jauhis ruskistuu kuin jauheliha, ja se on helppo maustaa oman maun mukaan. Mifu suikaleilla puolestaan voi kätevästi korvata broilerin.

Mifu jauhiksesta valmistuu helposti esimerkiksi mehevä perunasosevuoka, jota piristetään vielä pinaatilla. Paimenen piiraan simppelimpi Mifu-versio kiilaa suoraan lapsiperhesuosikkien kärkeen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile kokata Mifusta myös rapeaa peltimakaronilaatikkoa tai mehevää lasagnea. Arkiruokien kruunaamaton kuningas, pasta bolognese taas muuntuu helposti pasta mifuneseksi. Sen valmistat – usko tai älä – vain viidessä minuutissa. Sitruunainen Mifu risotto taas todistaa, miten herkullisella tavalla Mifu suikaleet korvaavat broilerin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mifu jauhis perunasosevuoka
Neljälle

  • ½ l Valio Eila® maitojuomaa
  • 50 g Valio Eila® voita
  • 600 g pakasteperunamuusiaineksia
  • 150 g pakastepinaattia
  • 1 tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl Valio Eila® voita
  • 1 rasia (250g) Valio MiFU® jauhista
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
  • ½ liemikuutio
  • 2-3 rkl ketsuppia
  • mustapippuria myllystä
  1. Kuumenna maitojuoma ja voi kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.
  2. Lisää muusiin pinaatti ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää kananmunat koko ajan sekoittaen.
  4. Ruskista Mifu pannulla voissa, lisää vehnäjauhot ja paista sekoitellen. Lisää vesi ja liemikuutio murennettuna ja kiehauta. Mausta ketsupilla ja mustapippurilla.
  5. Levitä kastike uunivuoan pohjalle, kuorruta pinaattimuusilla. Paista 200 asteessa noin 25 min.

Katkaise jauhelihakierre!


Kaipaatko vaihtelua? Valio MiFU® jauhis ja suikale on helppo vaihtaa jauhelihan tai kanan tilalle tuttuihin arkiruokiin. Kaikki Valio MiFU® tuotteet valmistetaan kotimaisesta maidosta Valion meijereissä - suikaleet ja jauhis syntyvät Vantaalla.

Lue lisää >>>

Sisältö jatkuu mainoksen alla