Kaupallinen yhteistyö

Kokoa kasvisburgeri, täytä uunibataatti, päällystä leipä hummuksella tai valmista runsas salaatti. Jokaisen reseptin täydentää maukas vegaaninen juusto. Nämä herkulliset kasvisruuat pitävät varmasti nälän loitolla.

Yhä useampi syö välillä kasvispainotteisesti, vaikka ei täysin kasvissyöjä olisikaan. Moni kokee kasvisruuan eettiseksi valinnaksi ja tuntee sen tuovan hyvää oloa. Ehkä kasvisruuan suosiminen oli myös yksi uudenvuodenlupauksista, ja nyt vuosi voikin alkaa kasvispainotteisemmin.

Tammikuun pimeydessä tarvitaan lohturuokaa. Kasviksiin panostaminen ei tarkoita ainesosissa kitsastelua, vaan ruoka voi olla tuhtia ja täyttävää.  Vegaaninen juusto täydentää neljä vegaanista reseptiä. Näillä ohjeilla ruuanlaitto on helppoa, ja annokset maistuvat monelle.

Porlammin laktoositon, gluteeniton ja soijaton Vegeplus-juusto on suomalainen vegeinnovaatio. Se on kookosöljypohjainen, vegaaninen juusto, "vuusto". Aivan kaikki raaka-aineet eivät ole suomalaisia, vaan tuotteen kookosöljy matkaa Suomeen ulkomailta – täällä kun eivät kookokset kasva. Tuotteet valmistetaan lähellä, Porlammin meijerissä Uudellamaalla. Kokeile Vegeplus-juustoa näissä resepteissä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pääkuvan täytetyt bataattiveneet

Perunan sijaan uunissa kypsyy tällä kertaa makea bataatti. Täytteenä on tomaattisalsaa ja vegaanista juustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vegaaniset bataattiveneet – katso resepti

Mehevät burgerit

Herkullisen burgerin voi vaihteeksi tehdä vegaanireseptillä. Hampurilaissämpylöiden väliin kootaan kasviksia ja levitetään cashewtahnaa sekä hummusta. Kerrokset viimeistellään vegaanisella juustolla.

Vegaaniset burgerit – katso resepti

Hummusleivät

Värikkäät leivät ovat houkuttelevan näköisiä ja sopivat naposteluun. Nämä herkut valmistuvat nopeasti: tee vain hummus ja lisää täytteet leipien päälle.

Vegaaniset hummusleivät – katso resepti

Tuhti salaatti

Lautaselle syntyy vastustamaton annos, kun eri väriset ainesosat kokoaa vierekkäin. Salaatti on paitsi silmänruokaa, myös hyvin täyttävää.

Vegaaninen juustosalaatti – katso resepti

Vahvaa suomalaista juustonvalmistuksen perinnettä

Porlammin Meijeri on perustettu jo vuonna 1920, ja se on tällä hetkellä ainoa Uudellamaalla toimiva meijeri. Valikoimassa on laaja valikoima hyvin erilaisia käsiteltyjä juustoja, joihin kuuluvat myös viipaleina, kuutioina ja raasteena myytävät vegejuustot. Lue lisää tuotteistamme.

Olen suuri juustojen ystävä ja eläinparkojen takia kokeilin varovasti vegejuustoja.
Yllätys, yllätys ! Ne vasta ovatkin hyviä. Aloitin vegejuustoraasteilla ja murusilla ja koin ne paljon maukkaammiksi, kuin esim emmenthalin. Ei kuitenkaan niin suolaiseksi eikä ennenkaikkea lihottavan rasvaiseksi.
Vegehomejuustojakin on hyviä ja Tescolla jopa Stiltonia. Njam, suosittelen.

  • ylös 49
  • alas 18
Sisältö jatkuu mainoksen alla