Luo oma Soppa365-keittokirja, johon voit tallettaa sekä Sopan brändien rakastetut ohjeet että omat luottoreseptisi.

Näin luot oman Soppa365-keittokirjan

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu: aloita rekisteröitymällä Sanoma-tiliin. Pääset rekisteröitymään mustasta yläpalkista, oikeasta reunasta Kirjaudu-painiketta klikkaamalla. Kun olet luonut itsellesi Sanoma-tilin, voit hallinnoida sitä kautta kaikkia Sanoman tuotteitasi, kuten Soppa365.fi:tä. Vahvista rekisteröityminen sähköpostiisi tulevasta linkistä. Pääset jatkossa kirjautumaan suoraan Soppa365-palveluun samasta kirjaudu-painikkeesta.
  2. Luo itsellesi profiili: luo itsellesi nimimerkki, kirjoita halutessasi pieni kuvaus itsestäsi ja liitä mukaan kuvasi. Muokkaa oman profiilisi asetukset loppuun.
  3. Lisää oma resepti: Paina Lisää oma resepti + -painiketta, niin pääset luomaan reseptin. Anna reseptille nimi ja lisää kuva (huom! käytä vain omia kuviasi tai kuvia, joihin sinulla on lupa). Lisää ainekset ja valmistusohje ja valitse reseptin kategoria. Valitse kokoelma tai luo uusi kokoelma, johon reseptin haluat kuuluvan. Jos reseptisi on keskeneräinen, siinä ei ole kuvaa tai haluat pitää sen yksityisenä, klikkaa julkinen rasti ruudusta pois.
  4. Tallenna muiden reseptejä: Jos näet Soppa365:n etusivulla kiinnostavan reseptin, voit tallentaa sen klikkaamalla kuvan alla vasemmalla olevaa tallennus-painiketta. Sydän-painikkeella voit tykätä reseptistä. Oikealta pääset kommentoimaan.

  5. Eikun käyttämään: Oman keittokirjasi löydät etusivun yläpalkista profiilikuvakkeen alta. Keittokirjassa ovat käytössäsi tallentamasi reseptit, kokoelmat sekä itse luomasi resepti. Jos olet tallentanut artikkeleita, ne löydät myös omasta keittokirjastasi.

Tervetuloa mukaan Soppaan!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla