Hauskaa, että olet löytänyt uudistuneen Soppa365:n!

Uusi Soppa365.fi palvelee sinua entistä paremmin. Löydät reseptit ja ajankohtaiset artikkelit entistä helpommin.

Näin löydät

RESEPTIT-osiosta löydät kaikki reseptit. Soppa365:ssä ovat käyttäjien eli "soppalaisten" reseptien lisäksi parhaat reseptit rakastetuilta brändeiltä: Glorian ruoka & viini, Kodin Kuvalehti, Me Naiset, Hyvä Terveys ja Meidän Perhe sekä Soppa365. Lisäksi mukana on muun muassa hauskojen ruokatapahtumien, kuten Taste of Helsingin, sekä tv-ohjelmien , kuten Soppa365-tv sekä Vain elämää, reseptejä. Teemat ovat vanhoja tuttuja, joten kun järjestät kemut tai tekee mieli vegeruokaa, klikkaat vain oikeassa reunassa olevaa mustaa teemapalkkiamme ja saat fiilikseesi sopivat reseptit. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

ARTIKKELIT-osiossa ovat juttumme ajankohtaisista ruoka- ja juomailmiöistä, ihmisistä sekä ravintoloista. Täältä löydät myös muun muassa parhaat ideat ja ruokalistat arkeen ja juhlaan sekä päivän reseptin eli vinkin helposta ja nopeasta ruuasta, jonka kokkaat arki-iltana, kun nälkä haittaa jo näköä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VIDEOT-osiosta löydät kaikki Nelosella esitetyt Soppa365-tv-ohjelmat sekä videoreseptit, joiden avulla sinusta tulee entistä parempi kokki.

SOPPAKOKIT ovat bloggaajiamme. Uusina bloggaajina aloittavat Glorian ruoka & viinin  päätoimittaja Sanna Maskulin sekä lehden tuottaja Katja Nordlund. Lisää blogeja on luvassa pian!

RESEPTIHAKU on entistä parempi, jee! Nyt voit hakea reseptejä hakusanalla sekä eri kategorioista. Paina vain "tarkennettua hakua", niin saat kategoriat käyttöösi. Kategorioista löydät brändien lisäksi käyttäjien reseptit. Uusia kategorioita ovat muun muassa gluteeniton ja vegaaninen sekä suolainen ja makea leivonta. On mahdollista, että aluksi joitakin reseptejä on kulkeutunut väärien otsikoiden alle, mutta korjaamme näitä lastentauteja jatkuvasti. Voit myös ilmoitttaa meille virheistä täällä .

Artikkelien alta löydät suositun RUOKAPANIIKKI-nappulan, josta saat tuttuun tapaan alle 30 minuutissa valmistuvia arkiruokia. Ruokapaniikkia uudistetaan entistä palvelemmaksi, joten sen avautumista joudumme odottelemaan vielä hetken. Paniikkinappi on kuitenkin pian jälleen käytössä - entistä ehompana!
 

Kannattaa rekisteröityä

Uusi sivusto toimii responsiivisesti eli yhtä hyvin sekä tietokoneella että tabletilla ja älypuhelimella.

Voit lukea reseptejä, artikkeleita ja blogeja entiseen tapaan kirjautumatta palveluun. Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa. Vain jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit

  • luoda oman keittokirjan ja tallentaa siihen reseptejä - katso täältä ohjeet
  • lisätä omia reseptejäsi keittokirjaasi ja muiden soppalaisten käytettäväksi
  • tallentaa artikkeleita ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten.
  • seurata muita käyttäjiä ja heidän luomiaan tai tallentamiaan reseptejä

Jos olet jo rekisteröitynyt, käyttäjätietosi toimivat myös tällä uudella sivustolla. Kun kirjaudut sisään, pääset muokkaamaan tietojasi ja voit lisätä esimerkiksi profiilikuvan ja kuvauksen itsestäsi. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai et löydä reseptejäsi tai keittokirjaasi, ota yhteyttä tästä.

Kirjautumaan ja rekisteröitymään pääset yläpalkista, oikeasta reunasta olevaa profiilikuvaketta klikkaamalla. Samasta paikasta pääset omaan keittokirjaasi ja tallentamaan reseptejä.

 

Eikö vanha salasanasi toimi?

Uuteen Soppa365-palveluun ei valitettavasti pääse kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla, jos tilisi on luotu Facebookin kautta (ilman Sanoma-tiliä). Jotta pääset omaan keittokirjaasi edelleen, ole hyvä ja luo itsellesi Sanoma-tili. Pääset luomaan tilin, kun painat Kirjaudu-painiketta oikeasta yläkulmasta.

 

Tervetuloa mukaan Soppaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla