Katso pähkinävoivinaigreten resepti täältä.
Vinagrette sopii haukiwallenbergien kanssa. Katso resepti täältä.
Katso pähkinävoivinaigreten resepti täältä.
Vinagrette sopii haukiwallenbergien kanssa. Katso resepti täältä.
Siskonmakkarapasta on klassikko jo syntyessään. Antti Lukkari valmisti Soppa365-tv:ssä siskonmakkaroista pastaa, jota hän maistoi kuvaustauolla. Veti sanattomaksi kokinkin.
Katso ohjelman jakso täältä.
Katso siskonmakkarapastan ohje täältä.
Olen 22-vuotias ravintolakokki. Nuoresta iästäni huolimatta olen jo menestynyt kokkikilpailuissa. Olin Bocuse d’Or:ssa Matti Jämsenin assistenttina, jossa olimme neljänsiä ja minut valittiin maailman parhaaksi assistentiksi. Aloitin unelmatyössäni joulukuussa ravintola Geraniumissa, Kööpenhaminassa.
Rakastan ammattiani ja tunnen suurta mielihyvää siitä, että voin tuottaa asiakkaille makuelämyksiä. Intohimoni on tehdä parempaa ruokaa kun tein eilen.
Haluaisin myös osata tehdä yhtä hyviä karjalanpiirakoita kuin mummoni, ne ovat hänen bravuurejaan!
Tällä hetkellä harrastan lähinnä työntekoa, mutta yritän kulkea pyörällä töihin ja käydä urheilemassa eri lajeja, koska urheilu on ollut suuri osa elämääni aina. Harrastin jalkapalloa yli 10-vuotta ja se on lähellä sydäntäni edelleen.
Haluan näyttää Soppa365-tv:n katsojille, että ruoanlaitto ei todellakaan ole niin vaikeaa kuin usein annetaan ymmärtää. Pienillä konsteilla arkiselta tuntuvasta ruoasta saa helposti entistä maukkaampaa.
Lue Kodin Kuvalehden artikkeli Antista täältä.
Ladataan...