Kuva: <span class="photographer">Tuomas Kolehmainen</span>
Kuva: Tuomas Kolehmainen

Olen 22-vuotias ravintolakokki. Nuoresta iästäni huolimatta olen jo menestynyt kokkikilpailuissa. Olin Bocuse d’Or:ssa Matti Jämsenin assistenttina, jossa olimme neljänsiä ja minut valittiin maailman parhaaksi assistentiksi. Aloitin unelmatyössäni  joulukuussa ravintola Geraniumissa, Kööpenhaminassa.

Rakastan  ammattiani ja tunnen suurta mielihyvää siitä, että voin tuottaa asiakkaille makuelämyksiä. Intohimoni on tehdä parempaa ruokaa kun tein eilen.

Haluaisin myös osata tehdä yhtä hyviä karjalanpiirakoita kuin mummoni, ne ovat hänen bravuurejaan!

Tällä hetkellä harrastan lähinnä työntekoa, mutta yritän  kulkea pyörällä töihin ja käydä urheilemassa eri lajeja, koska urheilu on ollut suuri osa elämääni aina. Harrastin jalkapalloa yli 10-vuotta ja se on lähellä sydäntäni edelleen.

Haluan näyttää Soppa365-tv:n katsojille, että ruoanlaitto ei todellakaan ole niin vaikeaa kuin usein annetaan ymmärtää. Pienillä konsteilla arkiselta tuntuvasta ruoasta saa helposti entistä maukkaampaa.

Lue Kodin Kuvalehden artikkeli Antista täältä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Antti on Soppa365-tv:n kokki, jolla on teknistä taitoa vaikka muille jakaa. Hän kokkaa pitäen mielessä laadun, selkeät raaka-aineet ja arkiset oivallukset.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla