"Juustot tarjotaan usein aivan liian kylmänä", sanoo Soppa365:n videokokki Henri Alén. Juusto olisi hyvä ottaa huoneenlämpöön temperoitumaan vähintään kolme tuntia ennen tarjoilua.

Juustotarjottimen kanssa ei kannata liioitella.

"Olen sitä mieltä, että kaksi juustoa riittää, maksimissaan kolme", kertoo Alén.

Juustojen kanssa sopii mainiosti hunajainen pähkinälisuke. Paahdetut pähkinät säilyvät huoneenlämmössä peitettynä jopa pari kuukautta, joten purnukan voi kiikuttaa mainiosti vaikkapa mökille.

Katso lisukkeen valmistusohje oheiselta videolta!

Kommentit (0)

Seuraa 

Opi paremmaksi ruuanlaittajaksi videokokki Henri Alénin kanssa! Videoilla Henkka näyttää, miten yleiset kotikeittiön ongelmat voi voittaa. Henkan avulla opit muun muassa tekemään täydellisen pähkinälisukkeen juustoille, paistamaan rapean kalafileen ja keittämään uppomunan.