Henri Alén on enemmän kuin Twitter-kokki.
Henri Alén on enemmän kuin Twitter-kokki.

Soppa365:n ensimmäisenä hostina aloittaa keittiömestari Henri Alén. Hostit ovat Soppa365:n erikoisvieraita, ruuan tai juoman tuntevia henkilöitä, jotka vierailevat sivustolla jakamassa vinkkejään, ajatuksiaan ja osaamistaan.

Soppalaisia varten Henkka on laatinut videosarjan, jossa hän antaa ammattilaisen parhaat niksit kotikeittiöihin: näin paistat kalaan rapean nahan, näin kokoat täydellisen juustotarjottimen lisukkeineen, näin valmistat upean uppomunan.

Kuka?

Henri Alén on 36-vuotias ravintoloitsija ja kokki. Alén tunnetaan muun muassa helsinkiläisravintoloista Muru, Pastis ja Hodari & Hummeri.

Alén on esiintynyt useissa television ruokaohjelmissa. Tällä hetkellä miehen voi bongata Jim-kanavan Henkka & Niki vs. Amerikka -ohjelmasta.

Alén on ahkera Twitterin käyttäjä (@HenriAlen) ja hän jakaa yhteisöpalvelussa myös reseptejä. Alénin Twitter-resepteistä tunnetuin on Muttisoosiksi kutsuttu tomaattikastike.

Vuonna 2013 Alén osallistui julkkisten uimahyppykilpailu Splashiin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Opi paremmaksi ruuanlaittajaksi videokokki Henri Alénin kanssa! Videoilla Henkka näyttää, miten yleiset kotikeittiön ongelmat voi voittaa. Henkan avulla opit muun muassa tekemään täydellisen pähkinälisukkeen juustoille, paistamaan rapean kalafileen ja keittämään uppomunan.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla