Karamelliomenien juju: kardemummamuru ja pippurikerma. Kuva: <span class="photographer">Sara Remington.</span>
Karamelliomenien juju: kardemummamuru ja pippurikerma. Kuva: Sara Remington.

Rakastan kaikkea pannulla karamellisoitua – persikoita, nektariineja, aprikooseja, omenoita jne... Halusin ehdottomasti jakaa yhden suosikkini, karamellisoidut omenat, teidän kanssanne!

Itse yleensä karamellisoin ensin sokerin pannulla, minkä jälkeen lisään omenat ja voin. Täkäläinen ruokastailaaja Erin, johon minulla on ollut suuri kunnia tutustua, vinkkasi kuitenkin mielestään paremman tavan karamellisoida omenoita.

Erinin tapaan omenat valmistetaan näin: sulata voi pannulla ja lisää omenat. Anna paistua kullanruskeaksi ja lisää sokeri. Anna sokerin vielä karamellisoitua 2–3 minuuttia. Toimii!

Erin muuten työskenteli 11 vuotta huippuravintoloissa ennen siirtymistä stailaajan uralle, joten uskon, että hän tietää mistä puhuu!

Kira

Karamelliomenoiden tarkan reseptin löydät täältä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira, vuoden 2013 MasterChef joka asustelee nykyään Amerikan ihmemaassa. Työskentelen tällä hetkellä ruokavalokuvauksen, ruokastailaamisen ja reseptiikan parissa. Rakastan maukasta ruokaa, juomaa ja kauniita asioita. Blogissani syvennytään hieman enemmän ruokakuvauksen ja -stailauksen saloihin ja siihen, kuinka saada annos ja ruokakuva näyttämään hyvältä.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla