Näistäkin pullista olisi tullut kauniimpia jäätelökauhalla. Onneksi muoto ei kuitenkaan vaikuta makuun. Kuva: Pia Inberg.
Näistäkin pullista olisi tullut kauniimpia jäätelökauhalla. Onneksi muoto ei kuitenkaan vaikuta makuun. Kuva: Pia Inberg.

Ällöttääkö upottaa kädet raakaan jauhelihaan? Vai harmittaako, että pyöryköistä tulee milloin minkäkin muotoisia ja kokoisia? Kaiva esiin jäätelökauha ja kuopaise sillä mureketaikinasta sileitä pullia käsiä likaamatta. Näin tekee Suuren lihapullakirjan kirjoittanut Jez Felwick, joka on Englannissa saanut mummon lihapullista trendikästä katuruokaa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Blogiarkisto

2014