Näistäkin pullista olisi tullut kauniimpia jäätelökauhalla. Onneksi muoto ei kuitenkaan vaikuta makuun. Kuva: <span class="photographer">Pia Inberg.</span>
Näistäkin pullista olisi tullut kauniimpia jäätelökauhalla. Onneksi muoto ei kuitenkaan vaikuta makuun. Kuva: Pia Inberg.

Ällöttääkö upottaa kädet raakaan jauhelihaan? Vai harmittaako, että pyöryköistä tulee milloin minkäkin muotoisia ja kokoisia? Kaiva esiin jäätelökauha ja kuopaise sillä mureketaikinasta sileitä pullia käsiä likaamatta. Näin tekee Suuren lihapullakirjan kirjoittanut Jez Felwick, joka on Englannissa saanut mummon lihapullista trendikästä katuruokaa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla