Keksi ja jätski. Mikä pari! Kuva: <span class="photographer">Sami Repo.</span>
Keksi ja jätski. Mikä pari! Kuva: Sami Repo.

Kahden keksipalan välissä tarjottava jäätelö, tuttavallisemmin puffet, on näppärä kesäherkku, joka viilentääkin mukavasti helteessä läkähtynyttä nautiskelijaa.

Mutta tiesitkö, että puffet-jäätelö onnistuu myös kotioloissa? Ja vielä helposti!

Homman juju on maukkaassa itse tehdyssä suklaakeksissä. Täytteeksi keksien väliin levitetään suklaarouheella ja tuoreella mintulla maustettua vaniljajäätelöä.

Halutessasi voit käyttää myös pelkkää vaniljajäätelöä tai maustaa sen esimerkiksi tuoreilla marjoilla, suklaakastikkeella tai liköörillä.

Kotipuffettien kyljessä maistuu vihreästä teestä tehty jäätee, joka on maustettu vaikkapa mintulla ja mansikoilla. Aikuisten jääteehen voi myös lorauttaa tilkan giniä.

Nopean minttu-suklaapuffetin reseptin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla