Keksi ja jätski. Mikä pari! Kuva: Sami Repo.
Keksi ja jätski. Mikä pari! Kuva: Sami Repo.

Kahden keksipalan välissä tarjottava jäätelö, tuttavallisemmin puffet, on näppärä kesäherkku, joka viilentääkin mukavasti helteessä läkähtynyttä nautiskelijaa.

Mutta tiesitkö, että puffet-jäätelö onnistuu myös kotioloissa? Ja vielä helposti!

Homman juju on maukkaassa itse tehdyssä suklaakeksissä. Täytteeksi keksien väliin levitetään suklaarouheella ja tuoreella mintulla maustettua vaniljajäätelöä.

Halutessasi voit käyttää myös pelkkää vaniljajäätelöä tai maustaa sen esimerkiksi tuoreilla marjoilla, suklaakastikkeella tai liköörillä.

Kotipuffettien kyljessä maistuu vihreästä teestä tehty jäätee, joka on maustettu vaikkapa mintulla ja mansikoilla. Aikuisten jääteehen voi myös lorauttaa tilkan giniä.

Nopean minttu-suklaapuffetin reseptin löydät täältä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Blogiarkisto

2014