Ruusumarinoitu lohi maistuu uusien perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Kuva: <span class="photographer">Marja Bruun.</span>
Ruusumarinoitu lohi maistuu uusien perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Kuva: Marja Bruun.

Lukijamme Marja Bruun oli lisännyt Soppaan niin mukavalta vaikuttavan reseptin, että päätimme kertoa siitä teille muillekin: ruusumarinoitu lohi.

Kukkea kalaruoka syntyy yksinkertaisesti kaatamalla lohiviipaleiden päälle yrteillä ja ruusunterälehtihyytelöllä terästetty marinadi. Valmis ruoka koristellaan – luonnollisesti – ruusun terälehdillä.

Soppa365 suosittelee kokeilemaan ruusulohta kesäkekkeripöydän sulostuttajana!

Kiitos vinkistä, Marja!

Tallenna ruusumarinoidun lohen resepti omaan keittokirjaasi tästä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla