Ruusumarinoitu lohi maistuu uusien perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Kuva: Marja Bruun.
Ruusumarinoitu lohi maistuu uusien perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Kuva: Marja Bruun.

Lukijamme Marja Bruun oli lisännyt Soppaan niin mukavalta vaikuttavan reseptin, että päätimme kertoa siitä teille muillekin: ruusumarinoitu lohi.

Kukkea kalaruoka syntyy yksinkertaisesti kaatamalla lohiviipaleiden päälle yrteillä ja ruusunterälehtihyytelöllä terästetty marinadi. Valmis ruoka koristellaan – luonnollisesti – ruusun terälehdillä.

Soppa365 suosittelee kokeilemaan ruusulohta kesäkekkeripöydän sulostuttajana!

Kiitos vinkistä, Marja!

Tallenna ruusumarinoidun lohen resepti omaan keittokirjaasi tästä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Blogiarkisto

2014