Samettinen soppa ja täydelliseksi keitetty kananmuna. Kuva: <span class="photographer">Sami Repo.</span>
Samettinen soppa ja täydelliseksi keitetty kananmuna. Kuva: Sami Repo.

Pinaatti on tässä kohtaa kesää parhaimmillaan, joten on aika pyöräyttää vanha kunnon pinaattikeitto.

Tosin tämä resepti poikkeaa hieman perinteisestä. Keittiömestari Jouni Toivasen ohjeessa keitto saa makua kuohukermasta ja uunissa muhevaksi paahdetusta valkosipulista.

5:50-sääntö puolestaan koskee pinaattikeiton kanssa tarjottavaa keitettyä kananmunaa. Kun kananmunaa keittää tasan 5 minuuttia ja 50 sekuntia, niiden rakenteesta tulee täydellinen. Lisää kananmunat kiehuvaan veteen!

Tarkan reseptin pääset tallentamaan Soppa365-keittokirjaasi tästä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla